piatok 21. júla 2017

Litvínov šliape aj v Lige majstrov a chváli nového gólmana. prekvapili sme

"Šiestich bodov si vážime," povedal pre klubovú televíziu útočník Rostislav Martynek a obranca Tomáš Pavelka pridal: "Je to úspech. Asi nikto nečakal, že poletíme do Fínska a vyhráme aj tu. V Grenobli sme boli favoriti, v Espoo nie. Každého prekvapilo, že sme to tu urval. "

Rozhodol bezchybný výkon slovenského brankárske posily Janusa, pochytal 36 striel.V dvoch dueloch Ligy majstrov prepustil za svoj chrbát jedinú! "Máme nového brankára a takéto zápasy sú dobré, aby sme vytvorili spojenie medzi ním obrancami," poznamenal litvínovský kapitán Michal Trávníček, potešený extra vstupom do Ligy majstrov: "Dve výhry sú dôležité, zvlášť keď sme ešte nehrali doma."

< p> Víťazstvo vo Fínsku trafil z dorážky Hüblovy rany jeho parťák z elitného úto ku Peter Jánský.

"Fíni hrali fyzický hokej, súboje jeden na jedného boli ťažké. Šancí sme si až toľko nevypracovali, aj keď sme dali tuším dve tyčky, "tvrdil Martynek. Raz zachránila aj Litvínov, chvíľu po Jánskeho góle ju opečiatkoval Sailio.

vervou však fínsku útočnú saunu prečkala. "Espoo bolo o pol triedy vyššie než Grenoble.Viac korčuľovali, viac chodili do tela, boli technickejší. Niekedy sme nestíhali, "priznal Pavlík. Čiastočne za to mohla aj únava z náročného cestovania. Tréneri preto na včerajšej dopoludnia zaradili len dobrovoľný tréning, napriek tomu sa ho zúčastnila celá zlatá partia. Teda až na zraneného Pohárik, ktorý zostal doma s novicom chlapík.

V piatok vo francúzskom Grenobli rozhodli českí šampióni v 2. tretine, kedy domáci utlmili tromi gólmi, dvom z toho v presilovkách.

< p> "Hrali sme výborne, boli sme korčuliarsky lepší.Súper musel robiť veľa fa ulov a v oslabení inkasoval, "bilancoval pre klubovú televíziu brankár Jaroslav Janus.

Úvodná zápas skupiny F sledovali viac ako tri tisícky fanúšikov, do Francúzska dorazil aj početný litvínovský fanklub Ropáci on Tour.

"Prekvapilo ma, koľko ľudí v Grenobli prišlo, bol plný štadión. Nádherné, hráči si to pochvaľovali, "tlmočil reakciu kabíny Robert Kysela, generálny manažér vervou. Práve francúzski hokejoví mušketieri budú vo štvrtok hosťom na Hlinkovej štadióne, zápas začne o pol siedmej večer, lístky stoja 150 korún na sedenie a 100 na státie. Víťazstvo posunie vervou do play-off. Z každej skupiny idú ďalej dva najlepšie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára