utorok 11. apríla 2017

Ak vezmeme moč: stručná história športovcov pitie vlastné moču

Ben Jones, ofenzívny pochodzkar s Houston Texans, robil titulky tento týždeň, keď sa priznal k pitiu šálke svoje vlastné moču vyhrať stávku proti jeho spoluhráči. "Mali sme dobrý čas, a čokoľvek robí tím lepší," pripomenul štvrtým rokom centrum. "Bol som to proste baví. - a kedykoľvek môžem dostať smiech z toho, urobím to." Prirodzene

Jones, ktorý je opísaný tímový kolega Charles Jamesa ako "celkom škaredý chlap ", je ťažko prvý športovec nájsť hodnotu v recyklácii svojich telesných tekutín.Napriek tomu mnohí z predchodcov Alabama rodák sa spotrebovala moč nie je pri hľadaní anarchického veselí časti sophomoric roubík zraku, ale v skutočnosti konk urenčnú výhodu.

Veľká mexický šampión Juan Manuel Márquez skvele predviedla praxi dopredu jeho boj s Floyd Mayweather Jr 2009 "to je niečo, čo som robil posledných šesť alebo sedem zápasov a dala mi dobré výsledky," Marquez, ktorý držal svetových titulov v štyroch váhových triedach, povedal počas epizódy HBO dokumentárny seriál 24/7. "Ak pijete alebo injekčne sa s vitamínmi, im pustíte zakaždým, keď idete na záchod.Prečo nie dať je späť vo svojom tele ústne "

A zvučnú podporou nebolo? - Marquez stratil obrovsky nahnutý rozhodnutí - ale to nezastavilo ostatným dať mu šancu. Pozrite sa na Mixed Martial umelcov Lyoto Machida, ktorý povedal brazílsky časopis že pitie moču bola dlhoročná rodinná tradícia: "Môj otec robí, že po dlhú dobu a priviesť ju k nám. Ľudia si myslia, že je to vtip. Nikdy som to povedal v Spojených štátoch, pretože ja neviem, ako budú fanúšikovia reagovať. Pijem každé ráno ako prírodný liek moju moč. "

MMA fighter Luke Cummo, ktorí sa vyšplhali ku sláve po tom, čo sa objaví v druhej sezóne The Ultimate Fighter, je ďalší zástanca pee pitie.Notorious v relácii pre výstredností, ako je trvať na tom, že jeho posteľ bodu na sever, aby mohol vyrovnať svoje vlastné energie, alebo chi, s tým krajiny, Cummo tiež obhajoval konzumácii vlastného odpadu. On vyvodzoval, že moč "obsahuje minerály, hormóny a prvky, ktoré sa viažu vlhkosť bielkoviny" a povedal, že jeho prax pitie všetko bolo súčasťou procesu recyklácie tela. Trval tiež na tom alternatívne uplatnenie ľudského moču je bežnejší ako Američania Betclic-Ďalšie informácie si myslia, čo je skutočnosť, na ktorú akýkoľvek pravidelný na Craigslist je Náhodné stretnutie výpisy môžu dosvedčiť.

Iste, urophagia, prax piť svoju vlastnú moč , tiež známy ako terapia moču, má hlboké k orene v iných kultúrach.V roku 1978, ministerský predseda Indie, Mórárdží Desa, dlhoročný praktík terapia moču, oslovil Dan Rather na 60 minút o praxi. Desai uviedol, že liečba moču bol dokonalý lekárska riešenie pre milióny Indov, ktorí si nemôžu dovoliť lekársku starostlivosť. Podľa tvrdenia členov China moču Therapy Association, viac ako 100.000 ľudí v Číne sú bežné praktiky.


terapia Moč sa neobmedzuje na jednoduché pitie moču, však. Bývalý MLB standout Moisés Alou, šesť-čas All-Star a kariérny 0,303 hitter, ukázal, že on by močiť na ruky, aby ich pritvrdenie.Alou, jeden z mála veľkých leaguers ktorí nemali nosiť rukavice pri odpaľovanie sa pripojil bývalý New York Yankees catcher Jorge Posada, ktorý kedysi zavtipkoval: "Ty nechceš, aby mi potriasol rukou v priebehu jarnej prípravy." Dokonca aj niekdajší Cubs hurler Kerry Wood zmienil sa snaží túto techniku ​​k náprave pľuzgiere na svojom pitching ruku, keď dodal, že to bolo ako posledná možnosť. "Niekto vám povie niečo, čo funguje," povedal Wood, a my sú uvedené letmý pohľad do života profesionálneho športovca, ochotní skúsiť čokoľvek, aby získali túto výhodu.

Ale aké sú údajné zdravotné prínosy moču, čo je 95% vody, ale tiež obsahuje minerály, proteíny, vitamíny a protilátky?Yoshizo Machida, Lyoto otec a japonská odpoveď na wrestling otec tvrdí, že užívanie svoje vlastné moč pôsobí ako "prírodnej medicíny", ktoré vyplavuje systém, pomáha pri trávení a zabraňuje hromadeniu škodlivých baktérií. Ostatné moču konzumentov prisahajú na jeho imunitného systému zosilňujúce vlastnosti a kože zmäkčenie schopnosti.

Napriek tomu, pitie moču nemá žiadne z dokumentované výhody.Skeptici tvrdia, že 5%, ktorá nie je voda obsahuje veci, telo sa snaží zbaviť. "Premýšľajte o tom ako pitie vody oceánu," hovorí Jeff Giullian, nefrológom v južných Denver nefrológie Associates v Colorade. "Bude to pre vás vysychať a robiť oveľa viac škody ako úžitku."

Bear Grylls, dobrodruh a hostiteľ televízneho programu Nutné na prežitie, bol natočený niekoľkokrát pitie vlastné moču, aby sa predišlo dehydratácii , "Môže to zachrániť život?" Spýtal sa rétoricky počas nedávnej epizódy. "Áno, v niektorých situáciách. I keď budete čítať o týchto ľuďoch, ktorí robia to pre zábavu doma. Nie som rád, že. Je mi divné, ale nie som to divné. "

Čo viacmenej vyriešené.Aj v prípade, fyziologické výhody nepatrnými polliter Jonesa sú pochybné, jeho hodnota ako komická set kuse zostáva nesporné.

Betclic-Recenzia stávkovej kanc elárie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára