nedeľa 16. apríla 2017

Yuzuru Hanyu nabízí včasnou připomínku John Curry milosti a velikosti

rychlost, průtok a přesnost pohybů japonského mistra, v rámci programu, který obsahuje tři čtyřlůžkové skoky a sedm třílůžkových, měla stejný účinek na své publikum, jak je Angličan hra-měnící se projevy milosti, vyrovnanost a vynikající vedení. A pro muže, krásu jejich výkonu za předpokladu, elegantní plášť skrývat všechny bezpočet hodin tvrdé práce, který odešel do vytvoření takové vrcholné atletické prowess.Modern fotbalu je to zkouška charakteru, že mladý talent může také selhat | Richard Williams Více

Před čtyřiceti lety tento Bet365-Bonus čeká na Vás měsíc Curry, pak ve věku 26 let, dělal jeho finální přípravy na výbuch konkurenční činnost, která by definovala jeho kariéru.V prostoru 50 dní, na stadionech v Ženevě, Innsbrucku a Göteborgu, Birmingham-rozený bruslař by zajistil evropský olympijský a světové tituly. Uprostřed těchto úspěchů, jeho život by byl vržen do chaosu, když jeho homosexualita odhalil v rozhovoru s zpravodajské agentury novinář, vynášet jemu titulky z jiného druhu.

Ve věku sedmi let, po pohlédnout Margot Fonteyn v televizi, Curry se rozhodl, že chce být baletkou. Jeho otec, považovat to nevhodný výkon pro chlapce, zmáčknutý ambice.


Pak dítě objevil bruslení, který shledán přijatelným jeho rodiče.Přes jeho úspěch v podání vizuální poezii baletu na kluziště, Curry vyhraje sympatie britské v eřejnosti. Více než 20 milionů lidí naladěných na večer 11. února 1976 se dívat na svůj vrcholný výkon v Innsbrucku.

Pokud jste byli mezi těmi, 20 milionů, je nepravděpodobné, aby zapomněli na obyčejné černé a bílé kostým, majestátní vozík, Bet365-Klikni pro svůj bonus téměř vyzývavě unexotic elegance programu Curryho.Od otevření trojskoku na vrcholné dvojité axel, televizní komentátoři byli fascinováni člověkem, který se chystal k uplatnění nároku na zlatou medaili. „Nikdy jsme neviděli bruslaře dělat takové věci," řekl jeden americký expert zalapal po dechu. „Co umělec," povzdechl si jeho kolega.

přípravky Curryho na svém historickém výšek zahrnoval neobvyklý krok přihlášení k průběhu EST, kontroverzní seberealizace programu. Vynalezl bývalý prodavač auta jmenoval Werner Erhard, ES T byl v provozu teprve čtyři roky před Curry vzal nahoru, zatímco žije a školení v New Yorku.Někde mezi L. Ron Hubbard je Scientologie a Arthur Janov je původní terapie, pomohl dobýt nervy, které byly výsledkem mladého života naplněného nejistoty a úzkosti, jakož i slávu a uměleckou naplnění.

Jeho otec vlastnil tovární výrobu účtovací stroje. Zajateckém v Polsku po dobu tří let, Joseph Curry později se stal alkoholik. Jeho pokusy „vyléčit", co považoval za zženštilost jeho pěknou vybavený syna uvozena ti dělali útlého bruslení trenér.John byl 16 když jeho otec byl nalezen v hotelovém pokoji v Londýně, mrtvý od zřejmě úmyslné předávkování chloralhydrátu, předepsané pro chronické nespavosti.

„Byli jsme potěšeni," Curry tvrdí spisovatel Bill Jones k řekli blízkého přítele. „Byli jsme bez něj." Podle Jonese v Alone, brilantní životopis Curry zveřejněn loni, bruslaře následn á kariéra byla „velkolepý nekončící pomsta; věc mytické krásy konstruována pro otce, který byl již tam vidět."

1974 Curry trávil většinu svého času ve Spojených státech, a to buď v Coloradu, kde vyškolený na kluziště v Denveru pod vedením Carla a Christa Fassi, nebo v New Yorku.Ale jeho zlaté olympijské medaile, pouze britský druhý při zimních hrách, z něj udělaly hrdinu zpět domů.

Jeho noví fanoušci se zdálo nezajímá náhlé odhalení jeho homosexuality než noviny udělal. Ian Wooldridge, Daily Mail je velký sportovní novinář, zúčastnil tiskové konferenci v Innsbrucku, ve kterém byla zpochybňována Curry o tom, a oznámil, že bruslař dal „svůj druhý ohromující výkon v 19 hodin.On vzal na svědomí tvrdé novináře a porazil je v jejich méně umělecké hře. "O několik měsíců později Curry vyhrál cenu BBC Sportovní osobnost roku před výrazně macho James Hunt, který právě vyhrál F1 Mistrovství světa.

Se třemi tituly, které má v držení, se Curry stala profesionálem. Impresář Larry Parnes - bývalý Svengali k generaci britských rocku a válečků, včetně Billyho Furyho a Marty Wildeové, převzal kontrolu nad záležitostmi včas, aby zahájil divadlo John Curry v bruselském divadle Cambridge v Londýně. Navzdory choreografii Kenneth MacMillanové z Královského baletu to nebylo úspěch.Po otočení tak, aby akceptoval cenu na sportovní spisovatelů vánoční večeři, jen aby byl přivítán komik jako ‚víly na vrcholu stromu', jeho postoj k Británii se stal více rozhořčený.

New York byla to jeho úniková cesta. „V Americe jsou respektovány vaše individuální zásluhy," řekl. Tam by bylo mnohem víc lední revue, před hvězdnou publikum, stejně jako létě na Fire Islandu a noci v New Yorku předních homosexuálních diskotékách v posledních dnech před Aids cast jeho smrtící stín.

V 1981 jeho vlastní oslabující příznaky začaly objevovat. Vrátil se do Británie hrát Puck na Nottingham Playhouse a Lysander v Regent Parku divadla.Nová společnost se sídlem v Coloradu, se objevil v Albert Hall a Metropolitní opery s jeho symfonie na ledě, kreativní vrcholem jeho kariéry.

Ale snaze vytvořit jeho mistrovské dílo, led-ballet verzi Stravinského Pták Ohnivák, byl zničen rostoucích dluhů společnosti a v roce 1991, ve vážném fyzickém úpadku, se vrátil domů do domu své matky v Warwickshire, kde zemřel o tři roky později, ve věku 44.

Hanyu , obdařený chlapec v pásmu vzhledu, nosil ústřice zbarvený tuniku lemované purpurem a třpytivé šperky, jak se točil jako smokvoně semene v lehkém vánku přes skoky, které s hroty jeho historickou dlouhý program.A nikdo, ráno poté ho chce konfrontovat s kódovanými otázky týkající se mužství a atletiky. V tmavnoucí světě existuje přinejmenš ím byl světelný bod.

Bet365-Podrobný popis

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára