sobota 15. apríla 2017

Eddie Jones je workoholik v formy Arsène Wenger ale pragmatik príliš

Je tu jeden podstatný rozdiel medzi Wenger a Jones. Prvý z nich je idealista zaviazala k jednému štýlu hry, ale druhá je pragmatik, ktorý verí v rozmanitosti. Ten môže byť Australian ale nebude mať Anglicka, aby sa pokúsili hrať ako Wallabies alebo Japonsku, kde strávil posledné štyri roky trénovať národnú stranu k rozsiahlej success.Eddie Jones menovaný Anglicka trénera od RFU Čítajte viac

< p> v rozhovore po finále japonskej majstrovstvách sveta v skupine proti USA v Gloucesteri minulý mesiac, Jones povedal, že pevne verí v národnej identite, nariekať, čo videl ako trend, že sa snaží napodobniť All Blacks.Bude sa snažiť rozšíriť anglicanitu mužov v bielej far be, neodvrátiť sa od neho, a zatiaľ čo si vytvoril povesť, že je náročný - je pokladaný za potrebný ešte menej spánku ako Margaret Thatcherová, prehliadať videá a správy Do malých hodín a vstávajú skoro na to, aby sa pozreli na viac - je otvorený myšlienkam s nenásytnou chuťou na učenie. Očakáva, že iní budú držať krok s ním, čo sa v jeho čase ukázalo ako problém. Saracens riaditeľ rugby v rokoch 2008-09, ale jeho povesť za diktátorské je nespravodlivé.Keď sa prvýkrát zaoberal Japonskom, krajinou narodenia matky, všimol si, ako hráči doslova vzali pokyny. "Ak im napríklad poviete, že zaútočíte na opozíciu, budú to pokračovať aj v prípade, že sa otvoria taktické príležitosti inde," povedal. "Boli ich zvyknutí poslúchať a bolo to presvedčiť ich, aby premýšľali na svojich nohách. Hráči sú tí, ktorí rozhodujú v tejto oblasti a musíte ich posilniť. "Jonesova koučovací kariéra sa strávila v Austrá lii, Južnej Afrike, Anglicku - hral v Leicesteri počas Majstrovstiev sveta 1991, Čím sa začal vo svojich troch vystúpeniach pre Tigre - a Japonsko.Bol súčasťou troch Svetových pohárov, vedenie Wallabies do finále proti Anglicku 2003 pracoval ako technický poradca Springboks ', keď vyhral turnaj 2007 a - zatiaľ čo na starosti Brave kvety tohto roka - stáva sa prvým tímom vyhrať tri zápasy v skupine a nepodarí kvalifikovať do štvrťfinále.Ako tréner Svetového pohára, on okúsil porážku len dvakrát.

"Jedna vec, ktorú som si istý, že Anglicko bude elektráreň vo svetovom pohári 2019 pod Eddie," povedal západný Stormers výkonný, Gert Smal, ktorý začiatkom tohto roka presvedčil svojich kolegov tréner s 2007 Springboks aby sa pripojili k povolenie len, aby mu zbohom o niečo viac ako dva týždne po tom, čo Jones dorazil do Kapského mesta. "Veľmi sa mi páčilo pracovať s Eddiem vo Svetovom pohári pred ôsmimi rokmi a podpis om niekoho so svojimi úspechmi a poverenia bola masívna ťah pre nás.Potom mu Anglicko ponúkol príležitosť raz-in-a-celoživotné a šancu znovu vyhrať Svetový pohár. "

Jones je najviac prístupní vedúci tréner v hre, vždy ochotný zostať po médiách konferencia hovoriť o rugby. A má stále čo povedať, že stojí za to písať dole. Keď bol požiadaný v roku 2007, aby vysvetlil, ako sa tréner, ktorý spáchal na bežiaci hre s Brumbies a Austrálii organizoval zadnej rozdelenie rizikovej averzii Springboks, poukázal na to, juhoafrický mentalita bola odlišná a jeho úlohou bolo prijať a posilniť ono. "Nikdy," povedal, "Ospravedlňujem sa za víťazstvo."

Čo je dôvod, prečo nebude radikálne s Anglickom, pokiaľ ide o gameplan.Jeho základnou filozofiou, vyliahli vo svojich hracích dní Randwick, je presunúť loptu a útok. Ale zatiaľ čo Jones tréner Wallaby by vybral George Forda na fly-polovicu, bude mu v Anglicku teplák ovej dať Owen Farrell väčšiu pozornosť. To, čo zaistí, že oveľa viac pozornosti sa nešetrili na zrútenie, zatiaľ čo skrumáž a autové zoradenie, sponky anglické hry, dostať sa späť tam, kde boli pred Svetového pohára.

"Nie som si istý, eddie získal si zaslúžil v roku 2007, "povedal bývalý Južná Afrika druhom rade Bakkies Botha. "Priniesol pokoj do trénerského tímu a my sme sa veľa naučili, ako hráči z neho.Všade, kam ide, že zanecháva stopy a Anglicku urobil dobre, ako ho dostať "

Došlo lows Jones kariéru :. Prišiel o prácu s Austráliou v roku 2005 po behu porážok a potom mal katastrofálne sezóne s Červenými. Odišiel Saracénmi na začiatku roka 2009, hovorí, potom to bol jeden z najnešťastnejšie obdobie svojej kariéry, ale bez toho, aby sa značkou. "Jeho pobyt bol príliš Bet365-Viac informácií krátky," povedal klubový bývalý No8 Michael Owen. "Bol to oper átor top-class, starostlivá a pracovití. Má jasnú víziu a je práve to, čo Anglicko hľadajú. A bude prehrabať pár peria. "

To Jones bude určite robiť.Bude zaujímavé sledovať, či sa spýta, aby sa zapojili do rokovaní medzi Rugby odbor futbalu a Premiership kluby cez novej dohode medzi elitnú hráča, ktorý povedal, že jeho prvou úlohou, pred stretnutím kapitána Svetového pohára, Chris Robshaw a súčasná Anglicka trénujúci personál, by bolo hovoriť s režisérmi rugby z najlepších 12 klubov.

Ten sa bude vzťahovať anglické hry ako prikrývka, pretože to je jeho spôsob.


Bude hovoriť a bude výzvou, vychutnáva každý okamih bol späť v čele hry.Po Japonsku porazil Južná Afrika vo Svetovom pohári pred dvoma mesiacmi, keď povedal, že jeho cieľom bolo, aby sa im do štvrťfinále. "Potom som sa odísť z koučovanie a byť ako Clive Woodward a povedať všetkým, čo má robiť v televízii."

Bet365-Podrobný popis

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára