piatok 14. apríla 2017

Rex Ryan reve späť do Meadowlands ako Bills porazil Jets

Rex Ryanov návrat do Meadowlands bol úspešný - vďaka jeho pýchou a radosťou, obrana

Buffalo obrana vypnúť Ryanov bývalý tím pre väčšinu vo štvrtok v noci, a účty skóroval na trestný čin. a špeciálne tímy víťazstvo 22-17 nad New York Jets.

Duke Williams vrátil zápolil výkop 19 yardov pre go-ahead bodov, nováčik Karlos Williams mal 26 yardov touchdown úlovok a Dan Carpenter kopol tri góly z hry. Buffalo (5-4) sa presťahoval do zástupný playoff obrázku, zatiaľ čo Jets (5-4) stratil tri zo svojich posledných štyroch games.Buffalo poukážok poraziť New York Jets - ako sa to stalo Ďalšie informácie

Ryan bol vyhodený zo strany Jets po šiesti ch sezónach a okamžite najal Buffalo tento rok v januári.Jeho obrana mala dve záchvaty, zotavil sa a zamrzal a v posledných minútach zastavil Jets vo vnútri účtovných poukážok 10, čo prinieslo niekoľko prudkých čerpadiel. Ryan zopakoval, keď Bacarri Rambo prišiel s výberom na poslednú chvíľu.

Buffalo Trestný čin urobil len dostatok kľúčových hier a držal mimo neskoro nárast Jets po Ryan Fitzpatrick hodil pre dva touchdowns. "Rexception" pred zápasom bol krotký, s niektorými boos a niekoľko fandiť. Najsilnejší útočník prišiel, keď bývalý obranný koniec Jets IK Enemkpali, zvolený Ryanom ako kapitánom tímu pre hru, vyšiel na mince hodiť.Enemkpali infamously zlomil Jets quarterback Geno Smith čeľusť s punč počas preseason, bol rez a tvrdil, ďalší deň Buffalo.

Ryan, na sebe červenú vestu, bol takmer stratil pri postrannej čiary medzi jeho hráči v ich krikľavé šarlátovej uniformy. A fanúšikovia Zdalo sa, že na neho zabudnúť, akonáhle sa akcia began.Thursday Night Football: fotky fanúšikov zo Buffalo Bills vs New York Jets Viac

Táto včasná akcia bol ovládaný nejakou divokou obranou. New York blitzes držal Bills quarterback Tyrod Taylora z rovnováhy, a Buffalo dostal svoje prvé tri body vďaka Corey Grahamova odpočúvania off brmbolce tryskami prijímač Brandon Marshall.Carpenter kopol gól z 47 yardov, aby to 3-3.

Duke Williams pridal k tomu okamžite naberanie mrmlať od nováčika Devin Smith na prvý výkop návrat svojej kariéry. Williams posunul deväť yardov na vedenie 9-3, ale Carpenter minul bod navyše ľavej široký.

Carpenter pridal gól na 41 yardov, aby 12-3 po polčase, potom kopol 29-yarder na pol cesty v tretej tretine po Chrisa Ivoryho fumble.Obrat New York vydal úplne otočil zápas v prospech Buffale.

Táto bránka nasledovala TD príjem 26 yardov nováčik Karlos Williamsa na prvom rade dru hej polovici roka.

Jets konečne držal loptu tak dlho, aby si niečo deje, 80-yard pohon obmedzené Marshalla 14 yardov bodovania úlovku, aby bolo 22-10. Ktorá sa prebudila k davu, a New York nútil tri a-out.

Keď Jets dosiahla Buffalo 20, aj keď oni sa vyvaroval o field goal a snažil podivný prihral Marshall dobre za hranicu bitky na štvrtej-and-2.Bol dobre krytá a vzal stratu dvoch yardov, potom odkulhal preč, ale vrátil sa na ďalšiu sériu jetov.

Fitzpatrick hit Erica Decker na 31 yardov pristátie s 7:23 zostávajúce, potom sa ďalšie zlatá šanca pár minút neskôr, keď Buffalo tipujúci Colton Schmidt prebubláva hračkou a bol riešený v jeho 13. Ale Ryan obrana držal.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára