utorok 18. apríla 2017

Andy Carroll dodáva knockout úder za West Ham proti Liverpoolu

Jürgen Klopp priniesla veľa do Liverpoolu, pretože sa stal manažérom, ale jedna vec, nemecký stále nemôže dosiahnuť, je hybnosť. Jeho tím prišli hľadať tretí rovný víťazstvo, ale namiesto toho stratila druhýkrát v štyroch hrách, s bolesťou pre tých, kto naplnil preč koniec umocnenú identitu muža, ktorý vydal vrah ranu.

Andy Carroll čakal tri roky skóroval proti svojmu bývalému klubu, čo netají svoju frustráciu nedarí na Anfield že tam 35m £ prišiel v januári 2011, a nakoniec dodané. Bol to klasický Carroll, je rastúci, odborne zameraný záhlavie, ktoré malo loptu hniezdiace v protiľahlom rohu bránky.Na No9 pomsta nasledovala ďalšie jemné hlavičku z Michail Antonio po 10 minútach a výhra pohyboval nielen West Ham pred Liverpool do šiesty, ale aj dokončili ligu dvojaký nad Merseyside klubu prvýkrát v 52 rokoch, čo triumfoval na Anfield v auguste . výkon

West Ham bol plný energie, usilovať a nie málo zručnosti, a pre Klopp nebolo skryl zúrivosť s boku na ich neschopnosť nadviazať na víťazstvo nad Leicester City a Sunderlandu a namiesto toho sa vrátiť k nevýrazný, nedbalý outfit, ktorí boli bití 3-0 vo Watforde pred Vianocami.

"soft Nemec" bolo ťažké na jeho hráčov tentoraz. "Nestačilo z môjho tímu, a ja som naozaj naštvaný, pretože sme mohli dostali viac, pretože všetci mohli vidieť vo chvíľach, hráme futbal, čo by sa mohlo stať," povedal Klopp. "Musíme znovu pripustiť, že sme nehrali, ako sme mali."

Klopp pokračoval hovoriť, Liverpool "Vždy mal loptu", ktorý, zatiaľ čo naťahovať to nebol úplne lístkového danú mali 65% držanie.Ako on naznačil, Liverpool ukázal záblesky svojich schopností oboch stranách intervalu, kedy hrozil klzké, cieľavedomú hry, najviac pozoruhodne cez Emre Can vystrihol v čase štrajku v prvom polroku, ktoré rachotí na brvno. Ale až príliš často, a nie prvýkrát v tejto sezóne, ich odovzdávanie pokazil a oni postrádali penetráciu.

Prevádzkové opäť ako osamotený útočník Christian Benteke dodáva iný displej, ktorý robí rozhodnutia Liverpool míňať £ 32,5 m na 25-ročný v lete objaví chybu.Belgická bol príliš často statické a robil málo alebo nič, keď sa sťažoval na šance na štrajk, najmä na začiatku druhej polovice, a s výsledkom 1-0 na West Ham, keď sa niesla polovičato na Alberto Moreno kríža .

porovnaní s Carroll bol ostrý. 26-ročný bol konštantný obtiaž Liverpool sa späť štyri s jeho agresívne, svalovú prístupu a dal im meča z 55. minúty, beh na Marka Nobleo kríži a potom, čo dostal skok na Nathaniel Clyne, posielať loptu okolo zakorenené Simon Mignolet pre svoj tretí gól v sezóne.Ďalšie hlavičky krátko po nútené Mignolet do save a celkovo to bol dobrý popoludnie pre hráčov za to dosť dobré pre Liverpool mať stáť a zostávajúce pred Benteke, ich najdrahšie podpisu pripomenúť svojej bývalej zamestnávateľa o tom, čo pustiť .

Slaven Bilic pochválil všestranný prínos Carrolla. "Andy bol skvelý, a to nielen vzhľadom na cieľ, ale za svoj výkon," povedal manažér West Ham. "Teraz už je fit, a je to všetko o ňom. Chystá sa postarať sám o seba, tvrdo pracovať, zostane na svojom mieste, alebo dokonca robiť to lepšie? "Facebook Twitter Pinterest Andy Carroll zdvihne najvyššej ísť domov.Foto: Tom Jenkins pre Observer

Existujú aj iné standout umelci v bordovej a modrej, ako James Collins a Manuel Lanzini, ktorí borci sa zlomyseľne vybočenie strele, ktorá skončila na tyči, pred tým, než bol nahrade ný s čím zdá sa, že opätovnému zranenie stehna a je pravdepodobné, že bude po dobu až šiestich týždňov.

Dimitri Payet prišla ako druhá polovica náhrada, čo bol vyradený z boja po dobu dvoch mesiacov s zranenie členka [Francúz, tak brilantné, po príchode z Marseille v lete, by pokojne mohol skončiť s Antonia štartové miesto, aj keď 25-ročný môže trvať dlhší posun mať strelil svoj druhý gól v po sebe idúcich hrách.

to zhrnul West Ham prehliadku túžby a bezohľadnosti, že otvárač prišlo cez protiútoku, ktorý začal s Antonio víťazný loptu len pred Moreno jeho vlastnom území pred šprintovať do výšky splniť Enner Valencia kríž.

"The situácia sa Alberto bol faul, ale my reagovali nie je v poriadku. Musíme sa vyhnúť tento kríž, "povedal Klopp, ktorý na konci sledoval konanie spod kapoty o tom, čo bola mokrá a šedá popoludní vo východnom Londýne.Počasie zhrnul náladu rovnako ako be zútěšnost Liverpool top-štyri nádejou. Facebook Pinterest West Ham Michail Antonio oslavuje po otvorení bodovania. Foto: Tom Jenkins pre Observer


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára