utorok 18. apríla 2017

Tatar blafákem rozhodl o výhře Detroitu

NEW YORK. Slovenský hokejista Tomáš Tatar byl v noci na sobotu v zámořské NHL ústřední postavou Detroitu při domácím vítězství 2: 1 po samostatných nájezdech nad Edmontonem.

Třiadvacetiletý útočník přihrál v 14. minutě spoluhráči Rileyho Sheahan na jediný gól Red Wings v řádném hracím čase.

V Bet365-Více informací závěrečném rozstřelu proměnil jako jediný ze šesti exekutorů svůj samostatný nájezd, když si ve třetí sérii forhendové klikou vychutnal brankáře Oilers Viktor Fasth. Tatárová asistence Sheahan

"Na videu jsem si při jeho zákrocích všiml, že dostává hodně gólů po střelách na l apačku.Přemýšlel jsem a rozhodl jsem se udělat něco jiného, ​​neboť mohl čekat přesně pokus na lapačku. Vyšlo to, "řekl po setkání Tatar, který přiznal i to, že výkon Detroitu nebyl v pátek přesvědčivý.

Tým bojuje o play-off a každé zakopnutí se mu může vymstít." Měli jsme hrát lépe. Bývají i podobné zápasy a za tyto dva body jsme velmi rádi, "doplnil Tomáš Tatar. Obránce Edmontonu Martin Marinčin odehrál 22:48 min, další dvě seděl na trestné lavici a jednou ohrozil branku Red Wings. Tatarov samostatný nájezd

Brankář Jaroslav Halák měl výrazný podíl na vítězství Washingtonu nad Vancouverem 4: 3.Osmadvacetiletý Bratislavčan si v dresu Capitals připsal až 38 úspěšných zákroků a přispěl k triumfu svého týmu.

Pro Halák to bylo druhé vítězství ve čtvrtém startu v dresu Capitals. Washington vedl po dvou třetinách 3: 1, Vancouver dokázal vyrovnat na 3: 3. Ve třetí třetině měli Capitals jen tři střely, po jedné z nich Mike Green rozhodl v 51. min o vítězství svého týmu.

"Po dvou prohrách s Pittsburghem jsme potřebovali bodovat. Jsem šťastný, že spoluhráčům se podařilo vstřelit čtyři góly. Pomohli nám i šťastné odrazy puku. Nemůžeme ztratit dvoubrankové vedení.Musíme hrát v dalších zápasech ještě lépe a i já musím zastavit více puků, "řekl Halák.

Po příchodu z KHL do NHL poprvé bodoval Jevgenij Kuzněcov, v pátek připravil spoluhráčům tři góly." Je to velmi zručný hráč . Dnes předvedl skutečně velké přihrávky, "dodal na adresu spoluhráče Jaroslav Halák. Canucks prohráli třináctý z ostatních šestnácti duelů.

Pátý vítězný zápas v sérii odehráli hráči San Jose, kteří uspěli na Long Islandu proti New York Islanders 4: 3. Ľubomír Višňovský v domácím dresu odehrál bez sekundy 19 minut a měl minusový bod.Islanders se v této sezóně ve vlastní hale nedaří, v domácím prostředí mají nejhorší bilanci 9-17-8 v celé soutěži. Sekera oddychoval

Slovenský obránce Andrej Sekera vynechal páteční trénink zámořského týmu Carolina Hurricanes. Za jeho absencí nejsou ale žádné zdravotní problémy, trenér mužstva Kirk Muller dopřál svému svěřenci v nahuštěném zápasovém programu volno, aby načerpal nové síly.

"Údržbový den" dostal Bet365-Bonus ihned po registraci i další zadák Brett Bellemore.Podle zámořských médií by měli oba v sobotním souboji NHL proti Bostonu nastoupit.

Pro Sekeru je dobrou zprávou, že jeho partner z první obranné dvojice Justin Faulk se již zotavil ze zranění horní části těla a v sobotu by se mohl vrátit do sestavy.

Sekera s Faulk jsou nejvíce vytěžování obránci Caroliny, Bojnic ký rodák v 64 odehraných duelech nasbíral 41 bodů za 11 branek a 30 asistencí a momentálně je druhým nejproduktivnějším Slovákem v NHL.

Góly: 21. Lee (Nielsen, Okposo), 38. Nelson (Donovan, Bailey), 60. Nielsen (Okposo, Lee) - 14. Nieto (Couture, Marleau), 15. Demers (Havlát , Sheppard), 30. J. Thornton (B. Burns), 39.Havlát (Sheppard)

Ľubomír Višňovský (New York Islanders) odehrál 18:59 min a měl 1 střelu.

Branky: 9. J. Ward (E. Fehr, Chimera), 29. Ovečkin (Carlson, J. Kuzněcov), 33. T. Wilson (J. Kuzněcov, Beagle), 51. M. Green (Nicklas Bäckström, J. Kuzněcov) - 12. Schroeder (Kassian), 45. Matthias (Higgins, Tanev), 48. Jensen (Higgins, Tanev)

Jaroslav Halák (Washington) měl 38 úspěšných zákroků .

Góly: 14. Sheahan (Tatar, D. Miller), rozhodující sam. nájezd Tatarů - 49. R. Smyth

Tomáš Tatar (Detroit) odehrál 16:26 min a dosáhl 1 asistenci, Martin Marinčin (Edmonton) odeh rál 22:48 min, další 2 min seděl na trestné lavici a měl 1 střelu.

Góly: 10. B.Campbell (Huberdeau, Hayes), 35. Howden (Gomez, Huberdeau), 45. Boyes, 50. Upshall (Boyes), 60. Trocheck (B. Campbell) - 19. Jágr (Brunner, Zajac), 23. Salvador (Eliáš , Clowe), 34. Eliáš (Brunner, A. Greene)

Branky: 20. Toews (Versteeg), 49. Regin (Oduya, Shaw) - 16. Fisher (Cullen, Josi), 19. Hörnqvist (S. Weber, Josi), 41. Ellis (Josi)

Michal Handzuš (Chicago) odehrál 11:52 min.

Góly: 3. Byfuglien (Wheeler, Enström), 4. Ladd (B.


Little, Michael Frolík) - 2. Hagelin (Pouliot, Klein), 12. Kreider (Stepan, Girardi), 40. Hagelin (St. Louis, Klein), 49. Hagelin (B. Richards) Dallas - Calgary 3: 4 pp a sn

Góly: 21. Roussel (Fiddler, Jordie Benn), 35. Jamie Benn ( Daley, Seguin), 37. E.Cole (Dillon, Morin) - 27. Cammalleri (Colborne, Giordano), 53. Byron (Glencross, Russell), 56. Cammalleri (Brodie, Colborne), rozhodující sam. nájezd Knight Colorado - Anaheim 4: 6

Góly: 13. J. Mitchell (Landeskog, Guenin), 26. J. McGinn (R. O'Reilly, Holden), 39. J. McGinn (E . Johnson, R. O'Reilly), 39. Landeskog (J. Mitchell, Hejda) - 24. Winnik (Bonino, Allen), 28. Palmieri (Maroon, Getzlaf), 29. Palmieri (Lindholm, Bonino), 30. Perry (Selänne, Fowler), 32. Lovejoy (Fowler, Getzlaf), 40. Perreault (Silfverberg, Sbisa)

Bet365-Další informace

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára